H600031-1M

HUMMINBIRD AUTOCHART GÖR DITT EGNA SJÖKORT

1,995.00 kr

För alla Humminbird användare kommer nu en efterlängtad produkt för att kartlägga sjöar som tidigare inte varit möjligt. Att skapa ett eget sjökort i sin fiskesjö med unika detaljer gör att det blir lättare att hitta strukturer, grund, branter, hård och mjuk botten. Humminbird AutoChart är en unik produkt som är ett resultat av Johnson Outdoors köp av Lakemaster och DrDepth.

Det finns liknande lösningar men det som gör AutoChart unikt är att användaren spelar in och skapar kortet helt på egen hand. Efter köp av produkten som består av ett SD kort och en PC programvara så finns inga dolda avgifter eller kostnader. Informationen skall inte laddas upp till någon annan utan den är användarens egen. Om man vill dela med sig av sina inspelningar är det möjligt. AutoChart SD kort kan köpas separat utan programvara om man har fler enheter där man vill använda sitt sjökort.

Humminbird AutoChart har många fördelar. Samtliga sjöar i Sverige har inritade strandlinjer, även stora som små. Användaren behöver endast spela in ekolodsdata och konvertera datan i Autochart programmet. Kartorna blir mycket detaljerade med täta djupkurvor, unika funktioner är möjlighet att ändra färg på ett visst djup där man vet att fisken står för att lättare hitta området. Det går att justera för hög och lågvatten samt att grunda områden kan ges en tydlig färg.

Äldre DrDepth filer och inspelningar kan användas för att skapa Humminbird AutoChart.

• Autochart skapar detaljerade sjökort efter användarens önskemål
• Kompatibel med i-Pilot LINK
• Innehåller AutoChart programvara samt SD strandlinjekort
• AutoChart är kompatibelt med Humminbird GPS plotter/ekolod från 688, 698, 788, 798, 858, 859, 898, 899, 958, 959, 998, 999, 1158, 1159, 1198, 1199, ION samt INOX
• Humminbird plotter/ekolod måste uppdateras på www.humminbird.com